Het team


Olaf Delwig

Olaf is als 18 jarige begonnen in de tandtechniek. Eerst heeft hij de opleiding tot Tandtechnicus aan de Dutch HealthTec Academy doorlopen. Daarna heeft hij een specialisatiejaar gevolgd om vervolgens toegelaten te kunnen worden op de Hogeschool Utrecht. Daar studeerde hij 20 juli 2018 af als tandprotheticus. Belangrijk speerpunt in de werkwijze van Olaf is aandacht voor de patiënt tijdens de behandeling. Hij weet hoe hij met patiënten om moet gaan die bijvoorbeeld angstig zijn. Daarnaast streeft Olaf naar perfectie bij het ontwikkelen en op maat maken van protheses. Service en kwaliteit staan dus hoog in zijn vaandel.


Frank Leurs

Frank heeft als tandtechnicus veel expertise. Ook hij is sinds 2001 (!) gediplomeerd tandprotheticus. Sindsdien zwaait hij de scepter op de Zuiddijk 3 onder de naam Tand Prothetische Praktijk Frank Leurs. Frank is nu enthousiast een samenwerkingsverband aangegaan met de gebroeders Delwig op "zijn" oude nest, onder een nieuwe naam. Frank is op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar voor de patiënten, die graag van zijn expertise gebruik willen blijven maken.


Lucas Delwig

Lucas wilde van jongs af aan heel graag tandarts worden, echter de numerus fixus (loting) voor de studie Tandheelkunde gooide steeds roet in het eten. Na het behalen van z’n VWO-diploma werd hij drie (!) keer uitgeloot, waarna hij het roer omgegooide en koos voor de studie Voedingstechnologie. Na zijn afstuderen in 2019 ging hij in de praktijk van tweelingbroer Olaf werken en die samenwerking bevalt uitstekend. Lucas krijgt het vak steeds beter ‘in de vingers’ en start binnenkort met de opleiding voor tandprotheticus.